pondělí 19. prosince 2016

Vánoční jarmark

Ve škole se snažíme žít reálný život a jarmark byl skvělou příležitostí, jak zrealizovat vlastní i přejaté nápady, vyrobit předměty, nacenit je, zabalit, naaranžovat a následně nabídnout k prodeji těm, kteří přišli 15. prosincový den k nám do školy.
S hrnkem voňavého čaje se na školní chodbě potkávali usměvaví rodiče, prarodiče a přátelé školy a nadšení „prodejci“ a výrobci z řad žáků neměli o zákazníky nouzi. Bylo příjemné pozorovat, s jakou přirozeností děti komunikují, obchodují, zodpovědně se starají o svůj výdělek, zkrátka jak dokážou být spontánní a iniciativní.
Po procházce školním tržištěm následoval doprovodný program, v němž se představili nadějní herci a muzikanti. „Piráti z Karibiku“ sklidili po představení dlooouhý potlesk, hudební nástroje se v rukou svých umělců rozezněly a navodily tu správnou vánoční atmosféru. Mnozí z přítomných diváků podpořili svým hlasem tradiční repertoár koled a známých písní. Kdo se této akce zúčastnil, může jistě potvrdit slova nadpisu – VÁNOČNÍ JARMARK SE VYDAŘIL!









































Žádné komentáře:

Okomentovat